Free Shipping and Returns above $100!

За Нас

Всеки, който има или е имал домашен любимец, знае, че всяко животно има своя уникален чар и характер. Независимо дали правят разкопки в пръстта в саксията на любимото ти цвете, работят върху маникюра си посредством дивана/голите ти крака/килима и т.н., или пък се изживяват като качествен контрол и надменно те гледат как им чистиш повръщаното в 12 през нощта, тези космати/пернати/люспести разбойници някак си успяват да останат в минимум топ 5-те ти любими същества на света.

Затова в MyCartoon вярваме, че нашите приятели от животинското царство заслужават да бъдат овековечени в уникален портрет, че да могат дори и нашите внуци да знаят, примерно, каква кралица е била втората ни персийска котка на име Лили Котканова.

Предлагаме всякакви различни дизайни за всякакви различни животни! Не дискриминираме и бихме нарисували всякакво животно - било то златна рибка, магаре, щраус, дори и човек! И нещо повече, нашите художници няма да се спрат, докато не останете 100% доволни с портрета на домашния ти любимец, така че ще получите точно това, което искате!

Поръчайте персонализиран портрет на домашния си любимец тук!

Explore products
×