Free Shipping and Returns above $100!

Често задавани въпроси

Кога ще бъде изпълнена поръчката ми?

След като направите своята поръчка, тя бива предадена за изработка на един от нашите дизайнери. В зависимост от обема на работа криейтив процесът отнема от 2 до 5 дни. На следващия етап форматът на изображение, който сте избрали (Плакат или Канава) ще бъде отпечатан и изпратен към Вас. Проследяващият код се актуализира при изпращане на поръчката.

Стандартна поръчка (5-8 дни) - Безплатно

Спешна поръчка (3-5 дни) - 7.50 евро

Как да отменя поръчка?

Можем да анулираме само поръчки, които все още не са проектирани от художника. Направили сте грешка? В такъв случай заявете отмяна възможно най-скоро, за да реагираме своевременно. След 24 часа поръчката най-вероятно вече ще е обработена. Веднага след като това се случи, бива предоставена за изработка на нашия дизайнер и ние плащаме за нея. Извиняваме се за евентуалните неудобства, но се гордеем с бързата си услуга, а това включва и възможно най-бързата доставка на поръчките Ви.

Каква е политиката на връщане?

Ако има нещо нередно с Вашата поръчка (дефектен продукт, грешна поръчка, повреден продукт и т.н.), моля, свържете се с нас в рамките на 14 дни след получаване й. Ще се радваме да Ви помогнем с изясняването на случая и намирането на подходящото решение!

Както разбирате, картините са напълно персонални и не могат да бъдат препродадени на някой друг, което прави сумата по поръчката Ви невъзможна за въстановяване. Не сте напълно удовлетворени от крайния продукт? Моля, уведомете ни и ние ще се погрижим за всички необходими корекции по портрета или просто ще намерим друго решение!

×